AL LORO, que no estamos tan mal!

Si us en recordeu, fa uns quants anys, el Sr. Laporta, president del Barça, va pronunciar aquella famosa frase “Que no os embauquen, ¡al loro! que no estamos tan mal, hombre…”. Traslladant aquestes paraules a la situació que es viu a Mediona des del canvi de govern, podríem dir que és una frase totalment actual en el nostre context.

De fet, des del grup SOM MEDIONA-ERC us podríem fer un resum per avançat del que ha passat, està passant i passarà els propers anys d’aquest mandat.

El que ha passat, abans de les eleccions i aquests primers mesos del nou govern, ha estat una estratègia de descrèdit cap a la gestió de l’anterior govern, basada, sobretot, en fer circular rumors, mitges veritats i crear molta confusió. En inventar un relat fals, que a força de repetir-lo vagi calant.

Perquè han seguit aquesta estratègia per arribar al govern?

Perquè d’aquesta manera, amb un culpable exterior, ells tenen l’excusa perfecta per no fer efectives les promeses que hagin fet durant la campanya electoral. I perquè aquesta estratègia la poden fer durar tant com vulguin.

I quin és el futur que ens espera aquesta legislatura?

És molt fàcil d’intuir. Seguiran amb aquesta estratègia encara un temps. Acabaran i posaran en marxa projectes definits i engegats pel nostre govern (Neteja boscos Can Verdaguer, connexió dipòsits aigua Font del Bosc-Sant Elies, Plaques fotovoltaiques Poliesportiu… entre d’altres). Fins que arribarà un punt en què veurem de veritat les propostes i projectes d’aquest govern.

De moment, ja hem apuntat algunes incongruències i n’hi ha més:

Han retallat la llargada dels articles al butlletí per a tothom. Però això sí, ha tornat la pàgina sencera que el Sr. Alcalde té per fer el seu monòleg habitual. I ja us avancem, que quan vagi avançant la legislatura, passarem del relat del “forat” al de la “salvació”.

I per això, fent ús de les paraules del Sr. Laporta, “¡Al loro! que no estamos tan mal, hombre.” I no digueu que no us hem avisat.