L’Equip

PRESENTACIÓ DELS CANDIDATS DE SOM MEDIONA

Juli Silvestre | 1

Sóc del barri treballador d’Hostafrancs de Barcelona i una de les millors decisions que he pres a la vida ha estat venir a viure a Mediona. Economista de formació, actualment sóc soci i Director General del Grup Cooperatiu d’Empreses Socials Entrem-hi de Vilafranca. M’agrada llegir, el cinema i acompanyar, amb la meva parella, el creixement dels meus fills, amb els que abans jugàvem i ara parlem de la vida i també de política i m’encanta… tot i que que sovint no em facin cas…

Maica Sandalinas | 2

Vaig néixer a Barcelona però em sento una Medionenca de tota la vida, soc administrativa de formació però he fet d’emprenedora en diferents negocis. Actualment treballo de comercial de la industria. Visc a la Font del Bosc però em moc arreu dels nuclis de Mediona i m’agrada el senderisme, la música, la lectura, compartir batalles amb la meva filla Andrea i acompanyar l’adolescència del meu fill…

Mario Valverde | 3

De Madrid i del Madrid. M’estimo Catalunya i em faig meu el seu projecte d’independència i llibertat. Visc a Sant Joan des de fa 6 anys i tinc un fill. Soc autodidacta de mena, fotoperiodista especialitzat en protestes, conflictes i canvi social, involucrat en el 15M, seguint de prop el procés. Expert en seguretat web, m’encanta l’automobilisme i arranjar tecnologia falsament obsoleta.

Marc Gelabert | 4

De Girona, i amb 50 ‘tacos’ acabats de fer. La passió per l’esport i l’activitat física em van portar a fer INEF i a treballar com a formador, entrenador i gestor esportiu. Tot i que «Girona m’enamora» em vaig casar amb una Medionenca de socarrel. Amb 4 fills. Quan em deixen, gaudeixo del cinema i de voltar pel món.

Mònica Faix | 5

Originaria de Barcelona, ja fa anys que visc a Sant Elies, tinc 43 anys i 3 nois a càrrec (2 en plena adolescència…). Soc autònoma i actualment porto el Supermercat de la Font del Bosc, on des de fa poquet també podeu venir a prendre un cafè i petar la xerrada

Toio Clemente | 6

Nascut a Vilafranca, visc a les Cases Noves des de fa 5 anys  Tot i que a Mediona hi vinc des de que era molt jove, doncs els meus pares viuen a la Font del Bosc. Treballo d’assessor comercial i el que més m’agrada son els tès i la màgia. No tinc cap vareta màgica però ganes i il·lusions per promoure una Mediona de tots, moltes.

Andrea Medialdea | 7

La més jove del grup, tinc 20 anys i moltes ganes d’aportar coses al municipi. Sóc guia d’enoturisme i actualment compagino la formació en organització d’events amb una feina a la residencia de la Font del Bosc, on visc. M’encanta viatjar i discutir constructivament de política.

Sara Guijarro | 8

Vaig néixer a Barcelona i ja fa més de dotze anys que visc i em sento Medionenca. Fa anys ja vaig participar breument de la política municipal i ara em sumo al projecte Som Mediona per aportar ganes i experiència. Vaig iniciar dret a la UB però vaig acabar Direcció i Administració d’empreses a la UOC, especialitzant me en empresa familiar i les seves vinculacions, actualment treballo de Directora Financera en una gran empresa de la comarca. Després de la feina el que més m’agrada és anar a concerts i jugar amb el meu fill.

Jordi Herrera | 9

Vaig néixer a la capital i vaig venir a viure a la Font del Bosc, de moment solter. Vaig estudiar Electrónica i soc tècnic de manteniment industrial tot i que de moment estic treballant buscant feina. M’encanten els gossos.

Flora Ventura | 10

Nascuda a Mediona fa 60 anyets, casada i amb 4 fills i 3 netes, he viscut tota la vida a Sant Joan on em dedico a cuidar nens, passant-m’ho pipa. M’encanten les plantes, la música i xerrar amb tothom. Des de Som Mediona vull tenir present que tots som poble, que som propers i que cal que tots ens preocupem els uns dels altres. Ah i el que més m’agrada de tot son … les meves netes.

Marc Molner | 11

De Capellades i medionenc d’adopció des de fa 10 anys. Actualment sóc el gerent d’una empresa familiar pròpia. Visc a Sant Joan i quan no treballo em centro a acompanyar el creixement de les meves dues filles amb la meva companya. També sóc amant d’escoltar tot tipus de música, seguir l’actualitat i compartir bones estones amb els meus amics.

Suplents

  1. Eugenia Balcells i Ventura
  2. Joan Gallart i Olivé
  3. Carme Garcia i Guerra
  4. Josep Gallart i Olivé
  5. Jaume Ferrer i Torrens
  6. Pau Simon i Udina
  7. Jaume Farreny i Sastre
  8. Zara Gómez i Ibáñez
  9. Maria Ines Capilla i Campillo
  10. Màrius Casals i Dominguez