Juli Silvestre

Juli Silvestre

#1

Fa més de quinze anys que visc a Mediona, agraït de la vostra acollida i sentint-me ja Medionenc d’adopció plena...

Els darrers quatre anys he compaginat la feina de Director General del Grup Entrem sccl, amb l’honor i responsabilitat de fer (i no pas ser) alcalde de Mediona.

També en ambdós casos l‘objectiu que em mou ha estat sempre el d’intentar millorar la qualitat de vida de les persones, ja siguin veïns i veïnes de Mediona o persones de la comarca amb especials dificultats per a trobar feina.

Alhora, em sento còmode treballant amb discreció, amb poques fotos i aportant el millor de mi. I de tots aquells companys i companyes que es vulguin afegir a l’objectiu, els valors i les formes en les que crec i amb les que sé i vull treballar: honestedat, proïsme, sense egos i amb una actitud oberta i realment col.laborativa.

Maica Sandalinas

Maica Sandalinas

#2

Per qui no em conegui vaig néixer a l‘eixample de Barcelona, però estic vinculada a la Font del Bosc des dels nou anys...

ja que des d’aleshores gaudia dels caps de setmana i les vacances, fins que finalment m’hi vaig establir a l’any noranta quatre.

Actualment compagino les Regidories amb la feina d‘administració d’unes caves de Sant Sadurní d‘Anoia. Feliçment divorciada i mare de dos fills, torno a estar a les llistes amb persones que m’han acompanyat aquests quatre anys i d’altres que s‘incorporen de nou a l’equip.

Amb totes elles, confio poder acabar d’arrencar projectes i engegar els que vinguin de nou, amb una mirada justa, inclusiva, feminista, sostenible i de recolzament a tot allò que ens faci poble i comunitat.

Mario Valverde

Mario Valverde

#3

Fa ja deu anys que vaig arribar a Mediona i aquests últims quatre he compaginat la meva professió com a informàtic autònom...

amb la responsabilitat i el repte de portar regidories vinculades a la convivència, emergències i el manteniment.

És un rol que he pogut desenvolupar també gràcies a la meva experiència professional en la gestió i coordinació d‘equips de persones en l’àmbit del manteniment d’instal.lacions informàtiques i electròniques.

Em sento molt agraït d‘haver rebut la confiança i el suport dels medionencs i estic motivat i il.lusionat a seguir ajudant i col.laborant amb i per a les persones del municipi, des de l’ajuntament, com a professional, com a membre de l’ADF de Mediona i com a veí implicat que estima el seu poble.

Es pot dir que sóc un Madrileny, arrelat i orgullós de ser i d’estar a Mediona!

Marc Gelabert

Marc Gelabert

#4

Quan vaig aterrar en aquest poble era un foraster, aquell que festejava amb la noiade Cal Sabater Coix. Res més...

Al cap del temps, però, vaig arribar a recuperar el meu nom.
La paciència és la clau de tot plegat.

I ara arreu on vaig, si algú em pregunta d’on sóc, dic que de Sant Joan de Mediona.

Amb orgull de formar-ne part i amb ganes de fer el que pugui per a la seva gent.

La confiança és molt important per assumir canvis i per avançar.
Crec en el projecte de Som Mediona.

Un equip, plural i amb visió integradora que va començar a canviar coses fa quatre anys i que cal consolidar.

Una manera de fer política més propera, moderna i eficient.

Ihssan Belouafi

Ihssan Belouafi

#5

Em dic Ihssan i sóc de Mediona des de ben petita. Quan tenia tres anys, aquí va ser el destí de la meva primera...

i única, immigració, i aquí estic!

Aquest poble m‘enamora cada vegada més, per això, al llarg de la meva vida he pogut independitzar-me i deixar moltes coses, menys ďestar en algun altre lloc lluny d’aquí.

Com que hem sigut, SOM i serem de Mediona, sento que ha arribat el moment adequat per participar i col.laborar en la millora i en el progrés del meu municipi en tot el que calgui.

I tot i estar a la recta final del meu primer embaràs 😍 no em falten ganes per cooperar en aquest projecte!

Susana Mateu

Susana Mateu

#6

Vaig néixer i créixer, com mon pare diria, a la Vil·la independent de Gràcia fa quaranta-set anys...

Molt conscient que el meu àmbit era el d‘un poble, vaig venir a l’Alt Penedès fa quasi setze anys i en fa prop de set que visc a Sant Joan de Mediona.

Vam venir per un projecte en concret d’escola meravellós, i segueixo vivint aquí perquè és on he fet arrels. Aquí hi tinc i he trobat una família escollida.
Des que vaig arribar al Penedès he estat involucrada a diverses entitats i aquí ho estic amb els Castellers de Mediona. Sento molt a dins el lema “Fem pinya, fem poble”.

Agraeixo el nostre entorn i les persones que el conformen. M‘estimo aquest municipi i sovint m’hi veuràs caminant-lo.

Fa més de quinze anys que treballo en Recursos Humans i actualment gestiono el d’una multinacional italiana comprenent península, illes i Portugal.

He decidit unir-me a SOM perquè crec que estem en un camí de canvi que encara necessita seguir treballant-se i confio en la política que es fa és des de la voluntat de crear un municipi social, cultural, esportiu, mediambiental i econòmicament sostenible alhora que conscient. Hi ha feina a fer i crec en allò que suma.

Pau Simon i Udina

Pau Simon i Udina

#7

El meu mantra és "Creure és crear!"
I visc amb la convicció que un altre món és possible si comencem la transformació des d’un mateix...

i anem expandint la nostra consciència començant des de la nostra petita tribu, a la nostra comunitat, municipi, etc. Co-crear la política municipal és per a mi una manera d’acostar-nos al món que volem.

Em sento molt còmode treballant amb persones nobles, sinceres i pragmàtiques que s’allunyen dels personalismes i dels egos. On l’important som les persones, el territori, la cultura, la salut, la natura i l’educació. Per això formo part d’aquest grup!

Soc mare de tres fills, psicòloga i terapeuta de formació, i visc amb un entusiasme constant per a conèixer, aprendre i divulgar sobre tota la saviesa que portem a dins i que ens n’hem oblidat…

El rol de la dona a la societat, els nostres cicles, l’empoderament, el ressorgir de la nostra feminitat, son aspectes que m’apassionen i sobre els que aprofundim en els cercles de dones que facilito.

Em sento molt agraïda de viure a Mediona envoltada de persones que caminen en la mateixa direcció.

Jaume Badell

Jaume Badell

#

Sóc en Jaume Badell. Santjoanenc de tota la vida, vaig néixer a Sant Joan Despí fa quaranta-set anys, i ara en fa quatre que els de Cal Badell...

vam decidir de venir a un altre Sant Joan, aquí a Mediona.

Tot i el poc temps que porto aquí, em sento molt ben acollit i feliç de viure-hi.

Gaudeixo molt de la vida i la convivència poble, del seu entorn immillorable i de la riquesa de la vida associativa.

Treballo de veterinari del Departament de Salut de la Generalitat i les meves aficions són l’excursionisme i la bicicleta de muntanya.

Pertanyo al centre excursionista l’Agulla, on ajudo a organitzar les sortides senderistes.

A més, formo part de l’ADF de Mediona 🔥

Tinc ganes de donar suport a aquest grup, amb qui comparteixo valors, projectes i anhels.

Hi ha molta feina engegada per fer, i estic segur que sortirà endavant!

Oscar García

Oscar García

#

Diuen que un és d’on se sent.
Així, jo soc Medionenc.
M’estimo aquest poble i el vull veure cada dia més maco...

més pròsper, més integrador, més generós, més ric culturalment…
Com vosaltres, segur 😉

I des que vaig arribar; el tennis, el gospel, el Vall de Vetes, la comissió de reis, o l’Escorça Teatre, entre d’altres, m’han donat la oportunitat de fer poble!

Fa deu anys que encapçalo Interactifs, una consultoria franco-espanyola que treballa per a millorar l’eficàcia i les relacions en les organitzacions professionals i des d’aquí, i des del meu veïnatge, he decidit oferir el meu granet de sorra per seguir fent poble a l’equip de Som Mediona.

Jana Kaese-Wilken

Jana Kaese-Wilken

#

Em dic Jana, porto a Mediona gairebé vint anys. Gràcies a les escoles vaig conèixer aquest municipi que tan estimo i sento únic a qualsevol altre lloc del món...

He viscut a Barcelona i Seattle (EEUU), he viatjat a tota mena de llocs del món i sempre he volgut tornar.

Sense cap mena de dubte escullo aquesta bonica vall com a casa meva indefinidament.. Per a mi és una bombolla de persones diverses: d’origen, de formes de pensar i de maneres de viure. La riquesa de Mediona…!

Entre d’altres coses he estudiat Educació Ambiental i ara estic estudiant Traducció.

Formo part de la comissió de Festa Major de Mediona desde fa un parell d’anys. Arrel de la qual he tingut contacte amb Som Mediona i m’he anat vinculant de forma natural i còmode. Gràcies a un grup cohesionat, pràctic i comunicatiu. Per això crec que puc aportar propostes i recolzament a Som Mediona…

Jordi Guerrero

Jordi Guerrero

#

Soc en Jordi Guerrero. Vaig néixer a Barcelona, però vaig passar la meva infantesa a la Font del Bosc i ja fa divuit anys...

que Mediona és la meva primera residència…

Sentimentalment estic arrelat a aquesta terra i estic segur que per a continuar sent feliç, ​​cal permetre que aquest grup “Som Mediona” tingui la possibilitat de finalitzar els projectes iniciats i que se’n puguin posar en marxa d’altres, sense perdre de vista els següents aspectes: L’entorn, els veïns i els recursos dels quals disposem.

La sequera, la cura dels infants i dels més grans i el bon veïnatge. La bona gestió dels recursos públics i dels recursos hídrics i la cura dels boscos que ens envolten. Aquests han de ser punts clau per a la cohesió de Mediona i per a aconseguir un municipi més ric, més verd, més segur i amb més igualtat.

Montse Ventura

Montse Ventura

#

Em dic Montse Ventura, vaig néixer a Barcelona ara fa seixanta tres anys, soc veïna de Mediona desde l’any 1979, quan em vaig casar...

Visc a Cal Mallofré i he estat treballant a Naulover fins ara fa dos anys.

Formo part també de la Coral Mediona 🎼 des de fa vint anys.

Sincerament us haig de dir que no m’agrada la política! però estimo Mediona i m’agrada molt la noblesa i la transparència d’aquest grup polític i per això m’he volgut afegir amb la intenció d’aportar, amb il.lusió el que estigui a les meves mans.

Flora Ventura

Flora Ventura

#

Hola, sóc la Flora i sóc nascuda a Sant Joan de Mediona, el nostre poble.
Tinc seixanta-quatre anys i això fa que en tingui molts de viscuts darrera meu,

i també molts records, sobre tot del meu poble, on sempre he viscut i espero seguir-ho fent durant uns quants anys més. És per aquesta raó que penso que el meu compromís amb la gent que vull que em representi ha de ser total.

Crec en les persones que fan la feina pensant en el bé de tots, amb sentit comú i sense cap necessitat de posar-se medalles.

Jo sempre he estat molt orgullosa d’haver estat entre els joves que vam crear el grup de teatre l’Escorça. Durant uns quants anys va ser el que va omplir el meu temps d’oci fins i tot havia actuat estan embarassada i força avançada!! 😅

Vaig participar també una pila d’anys a la comissió de reis. I una altra pila, a l’AMPA de l’escola.

La feina que més m’ha agradat han estat els vint anys que m’he dedicat al fer de cangur, que a mi m’agrada molt més dir: cuidar nens i nenes amb molt d’amor