Com puc saber si el Govern municipal ha fet quelcom per a mi, aquest quatre anys?

– Si durant la pandèmia, vas necessitar el servei municipal d’infermeria municipal que vam contractar, et van trucar de l’Ajuntament per saber com estaves o vas poder anar a la piscina, aleshores hem fet per a tu!

– Si has tingut aigua malgrat que el pou s’ha assecat o espatllat, aleshores hem fet per a tu!

– Si valores que a la riera de Mediona ja no s’hi aboquen il·legalment aigües brutes de les instal·lacions esportives municipals, aleshores hem fet per a tu!

– Si passejant pel carrer Florenci Gustems mires el cel i t’adones que és blau perquè no hi ha cables pel mig, aleshores hem fet per a tu!

– Si coneixes algú que gaudeixi del nou espai d’infants i joves de la Kaseta de la Font del Bosc, aleshores hem fet per a tu!

– Si jugues a bàsquet o fas alguna activitat esportiva al poliesportiu Antoni Ramallets, sense risc de fer-te mal… aleshores hem fet per a tu!

– Si t’ha calgut algun ajut o beca, aleshores hem fet per a tu!

– Si tens infants que vagin a les escoles de Mediona o tu mateix gaudeixes de l’escola d’adults o de l’escola de música de l’EMAP a diferents espais de Mediona, aleshores hem fet per a tu!

– Si els teus fills, nets, veïns o coneguts ara juguen amb seguretat a la Plaça 1 d’Octubre, sense cotxes, aleshores hem fet per a tu!

– Si al teu comerç se li ha facilitat l’accés a subvencions per contractar persones del poble, aleshores hem fet per a tu!

– Si t’has volgut desempallegar de mobles voluminosos o altres andròmines i has gaudit del servei gratuït de recollida, aleshores hem fet per a tu!

– Si has usat el servei gratuït de recollida de restes vegetals, aleshores hem fet per a tu!

– Si ets un propietari d’un solar edificable, net i valores positivament la taxa contra els grans propietaris que tenen els solars abandonats, bruts i potencialment amb alt risc d’incendis… llavors també hem fet quelcom per tu…. (malgrat has de fer una instancia per acreditar que tens el solar net i poder fer l’exempció de la taxa….)

– Si junt amb l’ajuntament vols disposar d’ energia 100% verda i més barata participant en la comunitat energètica local, aleshores estem fent moltes coses per a tu i comptem amb tu!

– Si t’has adonat que la majora de l’enllumenat públic del municipi s’espatlla molt menys (i és més barat), ja que ara son d’il·luminació LED, aleshores hem fet per a tu!

– Si t’agrada el Jazz, aprecies la música antiga, o gaudeixes dels espectacles de qualitat, aleshores hem fet per a tu!

– Si has necessitat suport i sinergies per a posar en marxa un projecte cultural, aleshores hem fet per a tu!

– Si t’has adonat dels canvis i millores en l’ordre circulatori del municipi i les limitacions de velocitat, amb l’objectiu de millorar seguretat vial, aleshores hem fet per a tu!

– Si t’ha calgut un servei per la llar o una cuidadora qualificada, dignificant la seva contractació, aleshores hem fet per a tu!

– Si et sembla imprescindible conèixer les dades econòmiques de l’ajuntament, i valores que cada any s’hagin publicat al butlletí els pressupostos municipals i altres dades econòmiques i financeres rellevants, llavors hem fet quelcom per a tu!

– Si creus que el butlletí municipal ha de servir per explicar el que passa o passarà al municipi i no un photocall de l’alcaldia i els regidors… llavors senzillament pensem igual…

– Si consideres que, malgrat les dificultats, és millor un govern ampli i de consens que obligui a debatre i  pactar, que no pas una majoria absolutista, llavors també pensem igual…

– Si valores l’aposta municipal vers Ca l’Agulló, com espai de de projectes socials i de gestió comunitària, llavors… comptem amb tu!

– Si comences a pensar que la renovació de càrrecs és important i que la gestió política necessita d’aire fresc contínuament…. llavors recorda que en 4 anys tornen a haver eleccions i el poble necessitarà de gent com tu.

– Si vols que seguim apostant per aquests i altres projectes i per aquesta forma de fer política local, llavors som nosaltres el que comptem amb tu.

Si vius a Mediona, estem convençuts que el Govern ha fet moltes coses per a tu i per a molts altres. I volem seguir fent-ne!

Arrelem a Mediona per poder continuar i ampliat tot el que hem començat!

Perquè ens il·lusiona seguir millorant la qualitat de vida de les persones del municipi.

Per seguir sent un govern transparent, obert a la participació de tothom i per a tothom, de progrés social, cultural i econòmic, que debat sobre el seu present per crear un projecte de futur compartit, ordenat, net i segur, acollidor i solidari amb els més desafavorits i mediambientalment més sostenible.

Som i serem!

Ens hi acompanyes?

Volem que els canvis encetats, arrelin i creixin a Mediona! per entre tots i sumant esforços, millorar la qualitat de vida de tot el veïnat i del nostre entorn.