Línies vermelles

El tema de la inseguretat és molt delicat. Parlem, sobretot, de sensacions, d’emocions. Quan hi ha atracaments o robatoris al municipi, sigui a particulars o a comerços, és cert que trasbalsa.

És per això que davant del que els darrers dies ha succeït a Sant Joan de Mediona, el primer que volem fer des del grup SOM Mediona-ERC és fer costat als afectats, donar-los el nostre suport i, si en alguna cosa els podem acompanyar que no dubtin a dir-nos-ho.

També expressar la nostra predisposició, al govern de Mediona, de parlar i debatre sobre aquesta qüestió des de l’objectivitat i la realitat del que és possible fer en un municipi petit com el nostre.

En altres moments, davant de circumstàncies semblants, hi ha qui ho va voler aprofitar per fer molt de soroll, per treure’n alguna mena de rèdit. I aquest problema demana serenitat. És per això que no ens trobaran a nosaltres traient profit de temes tan sensibles. Hi ha línies vermelles que, per responsabilitat i educació, mai s’haurien de traspassar.