L’ètica i la política. Volem que aquest sigui el nostre eix vertebrador

Un dels aspectes més important de com entenem la política a Som Mediona és com ho feia Plató en l’època grega clàssica: la base de l’organitzaciópolítica ha de ser l’ètica!

I volem que aquest sigui el nostre eix vertebrador. Aquest eix va ser la base que ens va unir en un grup ampli i heterogeni de persones, medionenques de soca-rel i nouvingudes, però totes il·lusionades, fem pinya als quatre regidors que són a primera línia construint el dia a dia des del Govern. La nostra intenció és allunyar-nos de l’éstil, malauradament tan habitual avui i massa sovint tan rendible electoralment parlant, de fer política basada en els retrets, les mentides i en generar rumors. I ens n’hem allunyat tant que molt compayns ens diuen que tenim un excés de “politicament correctes”, i que això ens ha fet mostrar, potser, poca claretat o contundència en alguns temes. Però us hem de dir que tenim les coses clares, molt clares, i que la nostra aposta per un canvi necessari a Mediona vol ser de pas curt i de mirada llarga.

No ens volem distreure. La nostra prioritat és construir en positiu i mirar endavant, sumar més i millor per al municipi, per a les persones, amb transparència, honestedat i humiltat. Donar una atenció especial als aspectes socials i medioambientals, i evitar perdre energia en picabaralles estèrils i partidistes. Avancem cada dia amb una manera d’entendre la política des de la proximitat, la professionalitat, la sinceritat i amb la convinció que l’ètica n’ha de ser el pal de paller. Si us hi voleu sumar, tenim les portes obertes: [email protected]