Juli Silvestre, candidat a l’alcaldia de Mediona per Som Mediona-ERC.

El Grup motor de Som Mediona – ERC ha escollit per unanimitat el primer de la llista i per tant candidat a l’alcaldia de Mediona. És el Juli Silvestre, veí de Mediona des de fa 12 anys, casat i amb dos fills, de formació economista i de professió Director del grup de Cooperatives socials Entrem-hi, així com participant en diferents espais i associacions del poble.

És evident que la figura del primer de la llista és significativa, però nosaltres ens configurem i ens creiem com un grup de treball, en el que més enllà de les posicions a la llista, el conjunt completa a les persones.

Juli Silvestre

Seguit del Juli i amb posicions que encara estan per acabar de confirmar, hi haurà la Maica Sandalinas, el Mario Valverde, el Marc Gelabert, la Mònica Faix, el Jordi Guerrero, el Toio Clemente i d’altres companys i companyes que aniran concretant i presentant. Es tracta d’un projecte que té com a pilars la transparència, la participació, la sostenibilitat i la inclusió, un govern a favor de la república catalana i que vol mirar al futur fent un canvi.

El grup farà properament una altra presentació a Les Cases Noves de Can Pardo, i a més a més s’estan fent trobades amb associacions, col·lectius i els veïns que ho demanen.